TOP termékek

Fórum

Nincsenek témák!

Látogató számláló

0
0
2
8
2
2
3
GYIK

Hogyan készül és mennyire tartós az egyedi tervezésű telefontokom?

2024.04.23 10:30

Fedezze fel, hogyan készülnek prémium minőségű, egyedi telefontokjaink, amelyek tökéletes védelmet nyújtanak készülékének.

Hogyan készül és mennyire tartós az egyedi tervezésű telefontokom?

Telefontokjaink exkluzív tervezésűek és ütésállóak, minden oldalról körbeveszik a készüléket, így maximális védelmet nyújtva. Íme, néhány kulcsfontosságú jellemző, amelyek bemutatják, hogyan biztosítjuk készüléked biztonságát:

  • Kialakítás: A tok oldalai finoman bordázottak a könnyebb fogás és biztosabb tartás érdekében. Az alábbi jellemzők garantálják a kivételes védelmet:
    • A készülék nem hajtható félbe a hátoldalba rögzített alumínium lap miatt.
    • Kiemelt kameraszegély védi a lencsét a nagyobb karcoktól és elnyeli az ütések erejét, ezzel megakadályozva az esetleges töréseket.
    • A tok pereme kiemelkedik, így ha a telefon kijelzővel lefelé kerülne letéve, először a tok pereme érintkezik az asztallal.
  • Minta minősége: A tok mintája fényes és élénk, hosszú távon is megőrzi színét és minőségét. A mintát magas hőmérsékleten, közel 250 fokon "égetjük" rá egy alumínium lapra, majd ezt rögzítjük a szilikon tok hátoldalába. Ez biztosítja, hogy a felület egyenletes és sima legyen, kiálló részek nélkül.
  • Egyedi grafikai kialakítás: Minden rendelésnél egyedileg alakítjuk a grafikát, hogy tökéletesen alkalmazkodjon minden telefon típusához és kamera kivágáshoz.

Ezekkel a módszerekkel készült telefontokok nemcsak hogy esztétikailag vonzóak, hanem rendkívül funkcionálisak és tartósak is, így hosszú távon biztosíthatják készüléked védelmét.