TOP termékek

Fórum

Nincsenek témák!

Látogató számláló

0
0
3
7
5
3
4

Egyedi fényképes fém hűtőmágnes

Egyedi fényképes fém hűtőmágnes
Egyedi fényképes fém hűtőmágnes
Tegyél személyes hangulatot a konyhádba ezekkel a színes, emlékeket őrző és dekoratív hűtőmágnesekkel.
Bővebben
1 990 Ft
Részletek

Méret: Tökéletesen négyzetes, 60 × 60 × 4 mm méretű, ami ideális a kedvenc fényképek megjelenítésére, anélkül, hogy túl sok helyet foglalna a hűtő ajtaján.

Anyaga: Kiváló minőségű, tartós anyagokból készült, amely garantálja a fénykép éles és élénk megjelenítését, miközben a mágnes erőssége biztosítja, hogy a hűtőmágnes stabilan a helyén maradjon.

Nyomtatás: Csúcstechnológiájú nyomtatási eljárással készült, amely lehetővé teszi, hogy a fényképek minden részlete és színe hűen és élénken jelenjen meg a hűtőmágnesen. Ezáltal minden egyes mágnes egy kis műalkotássá válik.

Tulajdonságok:

  • Egyediség: Személyre szabott hűtőmágnesekkel minden napra egy kis örömöt csempészhetsz. Válassz egy olyan fényképet, ami különleges számodra – legyen az egy családi fotó, egy kedvenc helyszín vagy egy fontos emlék – és mi megörökítjük azt a hűtőmágnesen.

  • Dekoratív Érték: A hűtőmágnesek nem csak emlékeztetnek a szép pillanatokra, de egyben dekoratívak is. Több mágnessel akár egy egész galériát is létrehozhatsz a hűtő ajtaján.

  • Ajándék Ötlet: Egy egyedi és szívhez szóló ajándék, amely tökéletes bármilyen alkalomra. Lepd meg barátaidat, családtagjaidat vagy kollégáidat egy személyre szabott hűtőmágnessel, ami minden nap mosolyt csal az arcukra.

Hogyan Lehet Tied?

  1. Válaszd ki azt a képet, amelyet szeretnél a hűtőmágnesen látni.
  2. Töltsd fel a képet a termék oldalon.
  3. Mi gondoskodunk arról, hogy a kép tökéletesen illeszkedjen a mágnesre.

Rendeld meg most, és tegyél minden napra egy kis boldogságot a hűtődre ezzel az egyedi fényképes hűtőmágnessel, amely tökéletes módja annak, hogy emlékeidet mindig szem előtt tartsd.

Adatok
Gyártó
Szupitokok
Márka
Szupitokok
Cikkszám
XSZTHM001