TOP produkty

Forum

Nie je ďalšia téma.

Počet návštevníkov

0
0
5
8
5
9
6

Marvel - Vanda - iPhone tok

Marvel - Vanda - iPhone tok
Marvel - Vanda - iPhone tok
Válaszd ki a típust!
Viac
5 990 Ft
Podrobnosti

Az exkluzív tervezésű ütésálló telefontokunk minden oldalról körbeveszi a készülékedet. Kifejezetten védőtok, melynek oldala finoman bordázott, így könnyebb fogni, és biztosabb a tartás. A készüléket nem lehet félbehajtani, a hátoldalba rögzített aluminium lap miatt. A kiemelt kameraszegély megvédi a lencsét a nagy karcoktól, és elnyeli az ütés erejét, így megakadályozva az esetleges töréseket. A telefonod lencséje teljes mértékben biztonságban lesz, így te csak arra koncentrálhatsz, hogy minél jobb képeket készíts!

A tok peremmel rendelkezik, így ha kijelzővel lefelé teszed le, először a tok pereme érinti az asztalt.

A minta szép fényes és gyönyörű fénykép minőségű, nem veszít az élénkségéből, nem kopik hosszú idő után sem. Ez az eljárásnak köszönhető, hogy a mintát közel 250 fokon "égetjük" rá egy aluminium lapra, majd rögzítjük a szilikon tok hátoldalába. Egyenletes és sima felületet biztosít, nincsenek kiálló részek.

Az aluminium lap miatt előfordulhat, hogy a wireless töltés és az NFC fizetés nem működhet, de a hagyományos "dugós" töltés akadálymentesen működik a telefontokkal együtt.

A termék képei illusztrációk, a Te általad választott típusra fog rákerülni a grafika.
Ezért egyedileg gyártott terméknek minősül és a 14 napos indoklás nélküli elállási jog a 45/2014. (II.26) kormányrendelet 29.§ (1) bekezdés c) pontja szerint nem gyakorolható.

 

Údajov
Očakávaný dodací termín
24.07.2024
značka
Iphone
Materiál
Szilikon, fém
Výrobca
Szupitokok
Značka
Szupitokok
EAN číslo
SZT-IPH-1172
Hmotnosť
100 g/db
Hodnotenia

Neexistuje žiadny názor